Waarom is mijn goede internet zo slecht?

Jesse Bruyn

Vanwege je router.

Ik heb geen probleem met de router. Maar mijn slechte internet is zo slecht dat je moet lachen. En jij ook lachen. Het is een slechte zaak. Ik bedoel slecht op een slechte manier. Slecht op een manier waarvan ik denk dat het erger is dan alle andere slechte dingen in het leven. Weet je wat? Ik hou van het slechte. Ik hou er niet van dat mensen slecht zijn. Dus laat me je vertellen wat ik je ga vertellen. Hier is het slechte ding, en dan hier is het slechte in mijn opinie. Het slechte op de slechte manier. Ik hou van slecht.

Hier is het slechte ding:

In deze blog laten we zien hoe we een eenvoudige webgebaseerde test kunnen maken om te bepalen of een router goed genoeg is of niet. En dit zal goed zijn, want het is niet echt een test voor de router. In dit artikel zullen we gewoon controleren of dit een router is. Zie een vergelijking van Koptelefoon Over Ear Bluetooth. De vraag is: Wat gaan we doen met deze router? Als u het eerste artikel over het testen van de router hebt gelezen, dan u zich voorstellen dat we het configuratiebestand, de configuratiebestanden en de configuratiebestanden zullen controleren. We zullen de firmware niet controleren. En we zullen de configuratiebestanden van de router ook op geen enkele manier testen. De vraag die we zullen stellen is: Hoe communiceert de router met het internet en met welke diensten? Zoals we al eerder zeiden, zijn er twee diensten die we gaan controleren: de netwerkinterface en de netwerkbeheerder. Als u deze serie hebt gevolgd, dan heb je geen twijfel dat je herkennen wat elk van deze zijn. Netwerkinterface. De netwerkinterface is de interface die uw laptop met uw router verbindt. Deze interface heeft een zeer eenvoudige definitie: een ethernetkabel verbindt de router met uw huis. Denk ook aan het Jbl Koptelefoon T460bt-testrapport. U veel verschillende soorten apparaten aansluiten op deze interface, zoals uw draadloze kaart. De netwerkbeheerder is degene die netwerkinterfaces maakt en beheert. We zullen niet praten over het beheer van netwerkinterfaces in dit bericht. Wat we hier hebben is een eenvoudige netwerkinterface:

Als u een USB-stick aansluit met dezelfde netwerkinterface en deze instelt als een opstartbare schijf in dezelfde map als de router, moet u deze rechtstreeks vanaf de USB-stick kunnen opstarten zonder dat u een netwerkbeheerder of een soort routerbeheer nodig hebt. Maar dit kan op een alternatieve manier worden bereikt. Als u een netwerkbeheer-gui hebt met de optie 'Netwerkbeheer configureren' (maar niet 'opties voor netwerkbeheer configureren') u netwerkbeheerder als volgt configureren: Dus, de configureert netwerk-manager om de interface te openen, maken het opstarten (als je geluk hebt) en sluit een USB-stick op de router. Hoe de Wi-Fi-geschiedenis te zien? Dus, je hebt nu een interface die kan worden opgestart vanaf elke USB-stick. Dit kan onthullend zijn, als je het vergelijkt met router. Als u geen netwerkbeheer-gui hebt, u gewoon een shell-venster openen, een bestand maken in de map waar u de router wilt opstarten en de inhoud van de USB-stick in dat bestand plakken. En nu u de USB-stick gebruiken als opstartapparaat in de router. Daarnaast is er een manier om een opstartbare USB-flashdrive te maken. Dit wordt beschreven in dit artikel (bedankt, Klaas!). Nu zal ik in detail treden over hoe dat te doen: Deze sectie is in het Duits, dus het is het beste om een lezing van dat, die u vinden op mijn website.