Waarom herkent mijn router TP-Link de Ethernet-kabel niet uit de printer?

Jesse Bruyn

Ik wil niet het risico lopen gegevens te verliezen aan de printer en de beste oplossing is om Ethernet te gebruiken. Het is veiliger.

Wat moet u doen met de printerkabel?

Allereerst moet u een verlengsnoer en een voedingsadapter gebruiken en de juiste voedingsadapter krijgen voor het type printer dat u gebruikt.

Koppel de printerkabel ook niet los van de printer. Easybox 804 welke frequentie is de beste? Probeer de printerkabel niet opnieuw aan te bevestigen. Probeer de printer niet eens op de computer aan te sluiten. In tegenstelling tot router kan het om deze reden veel bruikbaarder zijn. Als uw printer digitaal is, sluit u deze aan op een USB-poort. Het is goed om te weten wat de energie-instellingen van de printer en hoe de computer kan u helpen met het. Houd ook de router verbonden met de juiste ethernetkabel. U hoeft de ethernetverbinding van de router of andere apparaten op het internet niet te gebruiken om een verbinding met het internet te krijgen. Zorg er ook voor dat u de computer aansluit op een stopcontact of een router met ten minste 50% stroom. Wanneer u voor het eerst de nieuwe router, kan het moeilijk zijn om een goede verbinding te krijgen, vooral op je eerste dag. Het is geen groot probleem en mag geen probleem zijn. Echter, het probleem kan meer optreden in de eerste week of zo. Het belangrijkste is om er niet op te wachten. Het is altijd een goed idee om zo snel mogelijk een router te kopen, omdat het het leven veel gemakkelijker zal maken voor u en uw netwerk. Als de router geen poort voor u heeft of als u de poort wilt wijzigen, u deze software gebruiken om het poortnummer te vinden. Het beste ding om te doen is om een kopie van de firmware van de router te maken.

Dus, nu weet je de belangrijke dingen over het kopen van een router. Als je vragen hebt, kun je me schrijven of commentaar geven. Deze blog wordt onderhouden door een team van vier vrijwilligers. Alle berichten zijn auteursrechtelijk beschermd door de auteur van de blog. We willen ook de mensen bedanken die deze blog mogelijk hebben gemaakt. Als je lid wilt worden van het team, neem dan contact met mij op via e-mail of reactie. Deze blog blijft zolang mensen geïnteresseerd zijn en blijven nieuwe inhoud plaatsen. De blog zal ook beschikbaar zijn op het Blogger-platform.

Dit is de lijst van alle geteste routers. Het is vrij lang, maar als je routers die u geïnteresseerd bent in het testen, aarzel dan niet om contact met mij op en ik zal ze op mijn blog.