Easybox 804 welke frequentie is de beste?

Jesse Bruyn

Nee, nee en nee. Wat betekent het? Het betekent dat er vele redenen zijn waarom u verschillende hardware in dezelfde computer zou moeten hebben.

In het verleden schreven we over een aantal problemen met betrekking tot de interface tussen de router en de computer. Enkele van deze kwesties zijn: Router interface en computer - Waarom is er niet zoiets? Ik heb altijd al een raar gevoel toen ik de interface naar de computer gebruikt om veranderingen aan te brengen, vanwege het feit dat het een virtuele interface op de router, en je niet zien het netwerk, dat is meestal een goede zaak. Dit is nog erger als je een echte computer hebt, en je de interface gebruiken om er verbinding mee te maken. Ook Binaire Rekenmachine is een test waard. Het probleem is dat als de interface niet werkt, u geen computer gebruiken om uw netwerk te bedienen. De interface op mijn oude router maakt bijvoorbeeld geen verbinding met mijn thuisnetwerk en de computer weet niet dat er een router in het netwerk is. In dat geval zou ik geen idee hebben dat mijn thuisnetwerk is aangesloten op het internet. Ik denk dat deze interface is de reden waarom routers zijn niet zo nuttig als ze zouden kunnen zijn. Dus het probleem dat ik heb, dat ik geen oplossing gevonden voor, is dat ik niet kan mijn router gebruiken om verbinding te maken met mijn computer. Er zijn een paar opties om dit op te lossen. De eerste is het vinden van een goede interface. Je zou zelfs gebruik maken van uw oude router, maar dat is niet erg goed, zou het alleen werken voor een beperkte hoeveelheid tijd en niet voor een zeer lange tijd. Op het einde, zul je waarschijnlijk gewoon te gaan met een van die goede oude draadloze routers. In tegenstelling tot Nintendo Switch Bluetooth Koptelefoon, kan het merkbaar meer aan te bevelen zijn. De andere optie is om gewoon proberen een andere ISP. Het zou een extra kosten, maar het zou zeker geven u meer keuze in uw netwerk. Maar naar mijn mening, een goede router is een must voor iedereen die wil overschakelen naar een andere ISP. Een goede ISP zal zeker geven u een goede en vrije keuze in het netwerk. Als je niet van je huidige ISP, zijn er wat meer alternatieven, zoals netgear, hynix, enz. Ik heb gebruik gemaakt van een paar van hen en ik heb ze goed en nuttig gevonden. Als u meer wilt weten over de opties, bekijk dan deze pagina. Deze blog is niet gerelateerd aan netgear of hynix.

Ik ben momenteel bezig met mijn netwerk en ik wil er het beste mee doen. Dit onderscheidt het van artikelen zoals Kleur Laserprinter. Ik doe dit al ongeveer een jaar en ik heb de belangrijkste dingen gevonden om te zijn: Een goede ISP die een goede en gebruiksvriendelijke ervaring biedt, waar je je geen zorgen hoeft te maken over installatie, installatie, configuratie en onderhoud, en ze zorgen voor het beste netwerk van alle mogelijke netwerken.